Resultaten
Terug
ma 02 mei 2022

Mei Programma Klokgebouw 2022

Mei programmering

Hieronder vind je een aantal evenementen die in de maand mei zullen plaatsvinden in of bij het Klokgebouw!

Na een druk overvol en succesvol agenda in april, is de nieuwe maand weer aangebroken en dat betekent natuurlijk ook weer nieuwe evenementen. Onder andere Koelhuis, FeelGood Market en Chef'Special vind je bij ons deze maand!

Koelhuis

Allereerst wordt er in de maand mei afgetrapt met het Koelhuis. De Koelhuis locatie wordt op dit moment gerenoveerd maar ze staan al te popelen om weer iets te organiseren voor jullie. Daarom neemt het Koelhuis voor een dag ons Klokgebouw over voor een enorme rave. Met een vette setting, dikke visuals, kei veel lasers en nog vele meer gaan ze nog één keer dik uitpakken. Verwacht harde techno om op te beuken maar ook house om lekker op te viben. Onder andere Cynthia Spiering, Delano Legito, Benny Rodrigues en David Vunk staan op de line-up!  Het evenement vindt plaats op zaterdag 14 mei.

FeelGood Market

Ook deze maand komt de FeelGood Market weer terug. Op zondag 15 mei zal het welbekende evenement weer plaatsvinden op het Ketelhuisplein. Kijk op de FeelGood Market om je heen tussen de duurzame, originele, inspirerende en met de hand gemaakte (streek)- producten. Geniet op de bruisende markt van de lekkere (bio) hapjes, drankjes en creatieve activiteiten. Doe een workshop, volg een demonstratie, wordt heerlijk gemasseerd of doe een activiteit samen met je kinderen. Geniet daarnaast van de leuke livemuziek van onze oud en vertrouwde huis DJ Nick Lebeat, wordt verrast door het theater en de dansacts, of zak lekker relaxt weg op het zitzakken terras. Er is genoeg te doen voor heel het gezin!

Chef'Special

Aan het einde van de maand komt Chef'Special langs om hun tour in te halen. Na wat gecancellde events, komen ze nu eindelijk op 28 mei naar het Klokgebouw toe. De Haarlemse band brak in Nederland door met de hit ‘In Your Arms’ en ontvingen ze een platinum award voor het album ‘Passing Through’. Voor het album ‘Amigo’ ontving de band een Edison en scoorde de band hits als ‘Amigo’, ‘Nicotine’ en ‘Try Again’. Chef' Special gaf eerder uitverkochte concerten in de AFAS Live, Ziggo Dome en speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop. 

Voor overige informatie over de verschillende evenementen kan je verder kijken op onze website! Waar zien wij jou deze maand?