Resultaten
Terug
wo 10 aug 2022

Mout Bierfestival keert in volle glorie terug naar het Ketelhuisplein

De gezelligste biertuin van Eindhoven keert van vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september terug naar het Ketelhuisplein. Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert het park in een walhalla voor de levensgenieter. Tickets zijn vanaf donderdag 11 augustus om 10:00 verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.

Na een aangepaste editie vorig jaar keert Mout Bierfestival dit jaar weer terug in volle glorie naar het Ketelhuisplein. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft het een editie te worden als nooit tevoren.

“Eindhoven voelt als thuiskomen! We kijken enorm uit naar dit festivalweekend. De afgelopen editie hebben we kunnen ervaren hoeveel speciaalbier-liefhebbers uit Eindhoven en omgeving ons festival en de speciaalbieren wisten te vinden. We kunnen niet wachten om Eindhoven te trakteren op drie dagen lang smaaksensatie.” - Aldus Tinus Weijkamp, oprichter van Mout Bierfestival.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Ook is er wijn en fris en zijn er alcoholvrije bieren verkrijgbaar bij de Mout bar. 

Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeller & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. Verwacht een breed muzikaal live-programma met de beste boogie, rockabilly en funk.

Er zijn wederom speciale proeverijen onder begeleiding van dé favoriete biersommelier van Nederland: Arvid Bergström. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit onze speciale beerkitchen: van BBQ gerechten tot lekkere vega burgers. Kortom, het belooft een editie te worden waar alles uit de kast getrokken wordt.

Tickets voor Mout Bierfestival 2022 zijn vanaf donderdag 11 augustus 10:00 uur verkrijgbaar voor €9,50,- (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten). Er is ook een beperkt aantal Early Beer-tickets verkrijgbaar voor €7,50 (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten). Tickets zijn verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.