Resultaten
Terug
ma 11 apr 2022

Paaseieren zoeken op de FeelGood Market

Kom jij op 1e Paasdag paaseieren zoeken op de FeelGood Market? Er zullen veel verschillende activiteiten in paassfeer te doen zijn dit weekend, dus kom vooral even kijken! Daarnaast kun je natuurlijk ook genieten van fijne live muziek, heerlijke hapjes, activiteiten en good vibes!

De FeelGood Market staat voor een relaxed dagje uit met mooie en aparte producten, workshops, goede live muziek en lekkere (bio) hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten. 

Everything to make you FeelGood!

Naast leuke producten en activiteiten is er ook live muziek!

Kathleen Willems: Op Facebook wordt Kathleen omschreven als “the real deal”, “ademt muziek. prachtige stem, kick-ass gitaarspel en een geweldige persoonlijkheid”, “heel eigen”, “muziek met gevoel”. Haar muziek klinkt bluesy maar ook country. Naast Elvis waren ook Jake La Botz, JD McPherson en The Devil Makes Three van grote invloed op haar. 
Begin 2021 heeft Kathleen een CD en een LP uitgebracht met haar eigen nummers. De titel van het album is heel toepasselijk Through The Heart, omdat het haar in het diepst van haar hart raakt. 

A few good men: spelen een gevarieerd repertoire van Santana to Bad Companie en van Thin lizzy tot Pink Floyd..afgewisseld met blues en soul. Met een mix van goede muziekanten en een dijk van een leadvocal gaat dat helemaal goed komen. 

FeelGood Music door DJ Nick Lebeat

Activiteiten:

Paaseieren zoeken, Eieren beschilderen, Henna Art, Armbandjes maken, Voedingsadvies, bouwen met bamboe, Proeverijen, Schminken, Gitaarles, Springkussen

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1,Strijp S, 5617 AE Eindhoven  
Wanneer: 17 april 2022 12:00-18:00 uur
Gratis entree