Resultaten
Terug
wo 01 jun 2022

Programma juni 2022

Juni programmering

Alle evenementen in en rondom het Klokgebouw die in de maand juni plaats zullen vinden!

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat er ook weer nieuwe evenementen aan de deur staan. Verwacht veel kennis op te doen en verschillende exposities!

FLEAGood Market
Om de maand mee af te trappen komt zondag 5 juni de FLEAGood Market naar het Ketelhuisplein. Een nieuw initiatief van de FeelGood Market die normaal elke maand plaatsvindt. Het evenement staat in het teken van tweedehands producten, veel food en verschillende activiteiten. Deze markt is alleen voor Tweedehands, Vintage, Recyclede producten, activiteiten en Food. Lijkt het je iets om zelf achter een stand te staan en iets te verkopen? Boek dan je stand via deze link!

Dutch Technology Festival
Op 11 juni en 15 tot en met 18 juni vindt het Dtuch Technology Festival weer plaats! Na 2 jaar fysieke afwezigheid, komt het festival weer in volle tuigen terug met een dagelijks vol programma! De technologie krijgt letterlijk en figuurlijk het podium deze dagen. Vind programma's zoals: The Night of the Nerds, Mission Tech, Quiz Night XL en Gaming & eSports! Kom jij langs deze dagen?

EMOVES Urban Culture Festival
Na 3 jaar afwezigheid organiseert EMOVES weer een ode aan urban sporten en kunsten: het Urban Culture Festival! Skateboarding, breakdancing, BMX, graffiti en eigenlijk alles wat hiphop is: zaterdagmiddag 11 juni verenigt de Eindhovense straatcultuur zich weer. Uniek aan dit festival is de samenwerking tussen de vele organisaties en partijen. De kernwaarde van het festival is “giving back: to the community and our city” waarmee Emoves de rijkdom van het urban veld tentoonstelt, en toegankelijk maakt voor jong, oud, hobbyisten, of simpelweg voorbijgangers.

FeelGood Market
Ook de FeelGood Market staat deze maand weer op de planning, en dat op zondag 19 juni! Kijk op de FeelGood Market om je heen tussen de duurzame, originele, inspirerende en met de hand gemaakte (streek)- producten. Geniet op de bruisende markt van de lekkere (bio) hapjes, drankjes en creatieve activiteiten. Doe een workshop, volg een demonstratie, wordt heerlijk gemasseerd of doe een activiteit samen met je kinderen.

3D Production Days
Het Mikrocentrum organiseert hun 1e editie van de 3D Production Days in het Klokgebouw! Het evenement vindt plaats op 22 en 23 juni en staat in het teken van 4 verschillende evenementen: RapidPro, MBD Solutions Event, Virtual (R)evolution en het Smart Maintenance Congres. Het evenement staat in het teken van de technologie van 3D printen en Virtual Reality. Verschillende doelgroepen als productontwerpers en engineers, productiemanagers, werkvoorbereiders, AM-experts tot en met onderhoudsmanagers en ondernemers uit de maakindustrie komen langs!

Summa College Presents: Crafted
Crafted is hét festival van creativiteit en vakmanschap, waar studenten van de creatieve opleidingen van Summa College vol trots laten zien wat ze in huis hebben. Van bakkers tot kappers en van ontwerpers tot engineers. Verwacht op 30 juni in alle hallen verschillende expertises van alle soort vakken! Benieuwd? Check dan de website van Crafted!

Voor overige informatie over de verschillende evenementen kan je verder kijken op onze website! Waar zien wij jou deze maand?