Resultaten
Terug
za 18 dec 2021

Red je Kerstpakket!

Red je Kerstpakket!

1200 gezinnen in regio Eindhoven leven onder de armoedegrens en kunnen zich niet een kleinigheidje veroorloven met de feestdagen. Terwijl zij in het gezin elkaar geen cadeautjes kunnen geven met de feestdagen, belanden bij ons vaak de producten uit het kerstpakket in de kast om vergeten te worden. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de werknemers helemaal niet zit te wachten op een kerstpakket vol voedingsmiddelen. Met gevolg dat de producten vaak vanuit de kerstpakketten in de voorraadkast verdwijnen, vergeten worden en de houdbaarheidsdatum verstrijkt. Pure verspilling dus. Met deze spullen kun je net zo goed een ander blij maken!

 

Hoe kan jij helpen?
Lever 20, 21 of 22 december je kerstpakket (of een gedeelte ervan) en/of speelgoed tussen 15.00 en 19.00 uur in bij Het Klokgebouw op Strijp-S. Ook als je geen kerstpakket gekregen hebt om weg te geven, kun je helpen! Vul een doos met leuke producten of speelgoed om de gezinnen een gelukkige kerst te geven en een warm hart onder de riem te steken!

  • Maandag 20 december: 15:00 – 19:00 uur
  • Dinsdag 21 december: 15:00 – 19:00 uur
  • Woensdag 22 december: 15:00 – 19:00 uur

Na ontvangst worden de kerstpakketten door de voedselbank opgehaald en uitgedeeld.

Wanneer je een pakket komt afleveren, krijg je een wenskaart waarop je een boodschap voor de ontvanger kan achterlaten. Zo maken we het nog extra bijzonder en persoonlijk voor de ander.

Wil je graag nog een extra steentje bijdragen als individu of als bedrijf? Neem dan contact op met Redjekerstpakket via redjekerstpakket@gmail.com.