Resultaten
Terug
wo 21 feb 2024

So... You think you can Longboard Dance?

Wereld Kampioenschap Longboarden

In het twaalfde jaar van ‘SO..’ het World Championship Longboard Dance & Freestyle is en onvergetelijke ervaring te verwachten.
Reserveer 30 en 31 maart in je agenda, want Eindhoven wordt het epicentrum van dit unieke tweedaags spektakel! Dit evenement brengt 's werelds meest getalenteerde longboarders samen om atletisch
vernuft, creativiteit en een bruisende subcultuur te vieren.Een sport die de afgelopen een enorme populariteit heeft verworven.
In de wereld van longboarddance en freestyle draait alles om vloeiende bewegingen, stijl, snelheid, creatieve expressie en uitdagende manoeuvres.
Longboarden is niet alleen een sport; het is een gemeenschap van gepassioneerde individuen die hun liefde voor deze opwindende activiteit delen. Of je nu een ervaren skateboarder bent
of helemaal nieuw bent in de wereld van longboarden, dit evenement biedt een unieke kans om jezelf onder te dompelen in deze meeslepende levensstijl.

Bij het World Championship Longboard Dance & Freestyle zul je versteld staan van de vaardigheid en creativiteit van de deelnemers.
Van zwaartekracht tartende stunts en wervelende spins tot vloeiende dansroutines, longboarders zullen je betoveren met hun artistieke flair op de boards.
De opwinding beperkt zich niet tot de wedstrijden; de atmosfeer van het evenement is evenzeer stimulerend. In diverse zones kun je de competitie volgen, pop-upwinkels
verkennen, en nog belangrijker, gratis longboardlessen volgen. Perfect als uitje voor het hele gezin. Hier krijgen nieuwkomers de kans om de basisbeginselen te leren en
de eerste stappen te zetten in de wereld van longboarden.
Trucs uitwisselen met gelijkgestemden is een integraal onderdeel van deze lessen, waardoor iedereen zich betrokken en enthousiast voelt.

Dus maak je klaar voor een weekend vol avontuur en opwinding! Niet alleen zul je 's werelds beste longboarders in actie zien, maar je krijgt ook de kans om een nieuwe passie of hobby te ontdekken.
De longboardgemeenschap staat open voor iedereen, en dit evenement is bij uitstek ook geschikt voor degenen die nog nooit hebben gelongboard. Het is de perfecte gelegenheid om deze opwindende activiteit uit te
proberen en plezier te hebben.
De competities omvatten diverse categorieën, zoals de 'groms'-competitie voor jonge longboarders die de toekomst vertegenwoordigen, naast de Dance- en Freestyle- competities voor professionals.
Er is ook een competitie voor niet-gesponsorde longboarders, waarvan de winnaars worden opgemerkt door longboardmerken en volgend jaar kunnen deelnemen als professionals.
De Hippy jump-competitie (een moderne variant van hoogspringen waarbij je van het board springt en weer landt) zorgt altijd voor spanning!

De 'Best Trick'- en 'G-Turn'-competities beloven eveneens adembenemende momenten. Zal een spectaculaire truc worden neergezet tijdens het cruciale 'moment suprême'?
Dit evenement is voor iedereen toegankelijk. Of je nu een professional bent, een dagjesmens, een nieuwsgierige ouder met kinderen, een beoefenaar van andere boardsporten, of gewoon iemand die het wil proberen, je zult je welkom voelen.
De sfeer is ontspannen en gezellig. Plan een dag of weekend bij 'SO...' - het zal de moeite waard zijn.
Toegang tot het World Longboard Dance & Freestyle Championship is bijna gratis;
met de aankoop van slechts twee consumpties kun je deelnemen aan dit onvergetelijke evenement.
Bezoek het Klokgebouw in Eindhoven tijdens het paasweekend van 30 en 31 maart en ontdek waarom longboarden niet alleen een sport is; het is een manier van leven!

Ga nu naar www.sycld.nl voor meer details over het Wereldkampioenschap
Longboard Dance & Freestyle 2024!
Het evenement wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Eindhoven, Klokgebouw
Eindhoven en vele sponsoren.
Meer information is te vinden op www.sycld.nl

‘SO..’ wordt georganiseerd door Stichting Flow Provider
30 en 31 maartl 2024 in Klokgebouw Eindhoven, Nederland
De entree is bijna gratis, louter twee consumpties!
het evenement vindt beide dagen plaats van 12.00 tot 21.00 uur.
Deelname en aanwezigheid op eigen risico
Voor longboarders is een helm verplicht