Resultaten
Terug
vr 08 apr 2022

Stagiair(e) gezocht augustus 2022!

Stagiair(e) gezocht Augustus 2022!

Zoek jij een afwisselende stage in de evenementenbranche? Het Klokgebouw is op zoek naar een stagiair(e) Evenementen vanaf Augustus 2022. Werk je met net zoveel plezier mee bij een designevent als DDW, een technofeest als Awakenings en een sportevenement als ‘So You Can Longboard Dance?’ Dan zit je bij Het Klokgebouw zeker op de goede plek! De voorkeur gaat uit naar een hbo-student en het gaat om een meewerkstage.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een kijkje in de keuken bij de organisatie van evenementen, de top van Nederland als het gaat om de organisatie van concerten, festivals en business events maar ook kleinschalige kunstprojecten, foto-exposities en theatervoorstellingen komen voorbij. Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om van al deze partijen van A tot Z te zien hoe de evenementen in het Klokgebouw tot stand komen en je bent in staat je netwerk met eerder genoemde partijen uit te breiden. 

Als stagiair(e) assisteer je bij de programmering van de evenementenhallen, ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en verzorging van de publiciteit van alle evenementen en assisteer je het beheer van de evenementenhallen. Daarnaast heb je veel mogelijkheden om initiatieven te nemen en meer aandacht te besteden aan de onderdelen die jij interessant vindt. Hiernaast beheren wij ook het Ketelhuisplein en het Veemgebouw waardoor de evenementen daar ook via ons lopen.

Wat zoeken we in een stagiair(e)?
Wij zoeken iemand die:

1.    Relaxed blijft onder druk, flexibel is en communicatief sterk
2.    Nauwkeurig kan werken en de kern uit een verhaal kan halen
3.    Gemotiveerd en enthousiast is over de industrie
4.    Een brede culturele interesse heeft
5.    Zelfstandig kan werken en niet bang is om actie te ondernemen
6.    Ervaring met programma's zoals Adobe Photoshop & Illustrator is een pré

Aanmelden
De richtlijn voor de stageperiode is van Augstus/September 2022 tot Januari 2023. Reageren kan tot 25 April 2022. Stuur een mailtje naar info@klokch.nl waarin jij jezelf voorstelt, jouw motivatie geeft en jouw CV toevoegt als jij denkt dat jij het in je hebt om de nieuwe stagiair(e) te worden.

Ervaringen oud stagiaires
Als je nog benieuwd bent naar ervaringen van oud stagiaires:

"Wat zo fijn is aan deze stageplek is dat Jan je echt overal bij betrekt. Hij probeert je zoveel mogelijk mee te nemen en te leren in het algehele proces van boeking tot opbouw tot evenement zelf. Jan laat je erg vrij in de werkzaamheden maar verwacht ook een stukje eigen verantwoordelijkheid. Het is in ieder geval nooit saai en elke dag gezellig met Jan!" - Connor (huidige stagiair)

“Ik heb allerlei soorten evenementen in het Klokgebouw van dichtbij mogen meemaken en hierin veel ervaringen opgedaan. Daarnaast heb ik geleerd met de promotie van een bedrijf om te gaan. Het was een erg leerzame en gezellige periode met Jan op kantoor!” - Camiel

“Hele leuke tijd gehad, veel geleerd en van alles gedaan. Jan betrekt je overal bij en laat je erg vrij, maar verwacht ook dat je secuur bent, zelf werk ziet en dit ook oppakt.” – Nicole

“Klokgebouw is een fijne plek om in aanraking te komen met het evenementen wereldje, alle soorten evenementen komen hier voorbij.” - Stefan