Resultaten
Terug
ma 08 mrt 2021

StudioStrijp

Dankzij de coronamaatregelen hebben we voorlopig geen grootschalige evenementen in het Klokgebouw, maar we willen de hallen natuurlijk niet leeg laten staan! Daarom biedt een van onze hallen nu plek voor een pop-up studio genaamd StudioStrijp:

Welkom bij StudioStrijp, de splinternieuwe pop-up filmstudio midden in het creatieve hart van Eindhoven: het Klokgebouw op Strijp-S. Onze studio is uitgerust met de allernieuwste techniek en te gebruiken voor iedere denkbare audiovisuele productie: van TVC’s tot productshoots en videoclips, tot high-end livestreams. StudioStrijp is uitstekend bereikbaar met ruim voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om (vracht) auto’s de studio in te rijden. 

Wij faciliteren productiebedrijven, reclamebureaus, bedrijven en instellingen met 15x27x7 meter studioruimte, die is om te toveren voor iedere denkbare toepassing. Met of zonder meubilair. StudioStrijp zorgt in de basis uitsluitend voor de AV-techniek en de faciliteiten, maar indien nodig kunt u gebruikmaken van ons royale netwerk van ervaren media professionals. Dus ook voor maatwerk bent u van harte welkom bij ons! 

StudioStrijp is een plug ’n play* studio. 

Voor meer info over specs en prijzen neem contact met ons op. 

Tel: +31652346535

Mail: info@studiostrijp.nl

*Plug ’n play betekent dat de basisfaciliteiten van de studio in ruim 80% van de gevallen in alle creatieve behoeften voorzien.