Resultaten
Terug
wo 07 mrt 2018

Tweedaagse Hackathon HEX

Tweedaagse Hackathon HEX, van 16 tot 18 maart in  het Klokgebouw

Sommige dingen kan je niet leren in een klaslokaal, daarom heeft HEX een van de grootste hackathons van Nederland opgestart. In het weekend van 16-18 maart gaat HEX aan de slag in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven.

Wat is HEX?
Hex is een 32-uur durend event waarbij meer dan 300 mensen van over de hele wereld samen aan de slag gaan met design thinking. In teams van maximaal vijf personen wordt gewerkt aan creatieve oplossingen voor één van de tien uitdagingen. Alle uitdagingen gaan uit van het thema '2050'.

Werken én ontspannen
Brainport vormt een optimale broedplaats voor innovatie waarbij HEX bedrijven, overheden en studenten laat samenwerken aan maatschappelijke uitdagingen. HEX heeft inspirerende mentoren die de teams helpen in iedere fase van het creatieve proces. De werksessies worden afgewisseld met ontspannen activiteiten die tevens de mogelijkheid bieden om nieuwe mensen te leren kennen.

De beste uitwerkingen kunnen mooie prijzen winnen beschikbaar gesteld door de sponsoren. Wil je ook meedoen? Meer info is te vinden op de website www.joinhex.com of via www.facebook.com/HEX2018