Home > AGENDA
Zoeken
Oktober 2014

Het event The Big Draw heeft in eerste plaats een educatieve missie en brengt een ode aan ‘de tekening'; als medium voor leren, als een instrument om tot nieuwe inzichten te komen en kennis op te nemen.

Locatie Ketelhuisplein Website thebigdraweindhoven.nl

 

Het grootste bierfeest van Zuid Nederland met 3 area's muziek, entertainment, bier und Spass......viel Spass.

Website brabantsoktoberfest.nl

 

Avond over Het Nieuwste Organiseren. Van burgerparticipatie naar overheidsparticipatie.

Website http://brabantkennis.nl/debat-het-nieuwste-organiseren/

 

Een explosieve klankencocktail on stage in een ongedwongen setting: dat is Spicy Classics. Als ‘nieuwe klassieker' staat de philharmonie zuidnederland voor een eigentijdse upgrade van de klassieke muziek. Daarom gaat dit gloednieuwe orkest samen met de band Spark wéér een unieke samenwerking aan.

Website philharmoniezuidnederland.nl

 

De Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato wordt vanwege het grote succes verlengd. De tournee begon 11 april in Tivoli en brengt Marco naar alle twaalf provinciën, Curaçao en België en zou op 6 juni eindigen in de Ziggo Dome. Niet alleen het publiek maar ook Marco heeft de smaak helemaal te pakken en daarom wordt de tournee met maar liefst negen concerten verlengd. Op vrijdag 31 oktober komt Marco Borsato ook naar het Klokgebouw in Eindhoven.

Website borsato.nl

 

Van 31 oktober tot 2 november staat tijdens de 6e editie van de Eindhoven Tattoo Conventie het Klokgebouw weer vol met kleurrijk publiek.

Website unitedconventions.com

 
November 2014

Van 31 oktober tot 2 november staat tijdens de 6e editie van de Eindhoven Tattoo Conventie het Klokgebouw weer vol met kleurrijk publiek.

Website unitedconventions.com

Meerdaags event.

02-11-2014 | Eindhoven Tattoo Convention
 

Van 8 t/m 15 november 2014 vormt de openbare ruimte van Eindhoven-centrum het decor en podium van GLOW. Kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland laten lichtkunst- en designtoepassingen zien, die tot stand zijn gekomen door het gebruik van nieuwe mediatechnologieën zoals computers, sensoren, animaties, maar ook door meer bekende projectietechnieken.

Website www.gloweindhoven.nl

Meerdaags event.

09-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
10-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
11-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
12-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
13-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
14-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
15-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
 

WE ARE REBELLIOUS / WE ARE RESOURCEFUL / WE ARE THE FUTURE / WE ARE ECSTATIC / WE ARE ELECTRONIC / WE ARE CAPITAL E / We Are.. Electric!

Website we-are-electric.nl

 

Meanwhile at Speedfest HQ...busy working on the new SPEEDFEST, this year on the 22nd of November.

Website speedfest.nl

 
December 2014

Project Hardcore komt op 13 december 2014 terug naar het Klokgebouw. Meer informatie volgt ..

Website www.b2s.nl

 

Kom lekker snuffelen, kerstinkopen doen en genieten van de FeelGood Market in kerstsfeer. Met knusse lichtjes, gluhwein, fijne muziek en warme, winterse gezelligheid!

Website feelgoodmarket.nl

 
Januari 2015

Line up, presale and more info will follow soon!

Website www.awakenings.nl

 
Februari 2015

Ze hebben zich van de Ierse pubs en punktenten naar de festivalpodia en grotere concertzalen opgewerkt, wat hen een ijzersterke live-reputatie heeft opgeleverd. Dropkick Murphys noemt hun publiek ook wel het achtste bandlid; zó sterk zijn zij tijdens hun optredens met het publiek verbonden.

Website dropkickmurphys.com

 
Maart 2015

Underworld is één van de meest succesvolle dance-acts van de afgelopen twintig jaar. In 1994 brachten de Britten Rick Smith en Karl Hyde hun invloedrijke album dubnobasswithmyheadman uit, waarvan op 6 oktober een volledig geremasterde special edition verschijnt. De daarbij behorende toernee voert het danceduo op 27 maart naar de STRP Biënnale 2015 waar ‘dubnobasewithmyheadman' integraal gespeeld wordt. Naast Eindhoven wordt in Nederland alleen de Amsterdamse poptempel Paradiso geëerd met een dergelijk optreden, eerder die week op 24 en 25 maart. Vrijdag 3 oktober om 10:00 uur begint de voorverkoop.

Website www.strp.nl