Home > AGENDA
Zoeken
Augustus 2016

Een van de leukste food- en muziekkaravanen van Nederland komt deze zomer langs Eindhoven!

Website facebook.com/events/1686130875008802/

Meerdaags event.

27-08-2016 | Eindhoven Kookt
28-08-2016 | Eindhoven Kookt
 
September 2016

Na ruim acht jaar stopt Rob van Gijzel als burgemeester van Eindhoven. In het Klokgebouw op Strijp-S presenteren Eindhovenaren zich op vrijdag 9 september vanaf 17.00 uur aan andere Eindhovenaren en aan burgemeester Van Gijzel. U kunt dit afscheid bijwonen!

Website eindhoven.nl/afscheidburgemeester

 

Op zaterdag 10 september vindt voor het vijfde achtereenvolgende jaar het Dutch Chili Fest plaats. Het enige Nederlandse festival dat geheel in het teken staat van de chilipeper, vindt net als de voorgaande edities plaats in het Klokgebouw in Eindhoven.

Website facebook.com/dutchchilifest

 

De Tijdmachine - Geen Tijd te Verliezen

Website loseyourmind.nl

 

De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops en theater.

Locatie Ketelhuisplein Website feelgoodmarket.nl

 

Op 5 juli 2016 zijn de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland bekend gemaakt door de Kamer van Koophandel. Op 29 september maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf in de MKB Innovatie Top 100 bekend, tijdens de Dag van de Innovatie. Dan is ook duidelijk welk bedrijf in 2016 de nummer 1 positie inneemt en zich het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen. 

Website mkbinnovatietop100.nl/site/KvK-presenteert-MKBInnovatie-Top-2016

 
Oktober 2016

Na de uitverkochte editie van 2015 keert de dikste zomer reünie van het jaar terug naar het Klokgebouw! Op zaterdag 1 oktober sluiten we de zomer af met een keihard hoogtepunt. Meet alle party die-hards van je vakantie, reisleiders en ga los op de beats van de beste Totally Summer DJ's! Met dit jaar maar liefst 2 dikke stages zal de Line-Up dus ook 2 keer zo groot worden.

Website totallysummer.nl/reunion

 

Het compleet vernieuwde programma van de Week van de Ondernemer staat dit jaar in het teken Building Better Business; ben jij op de beste manier aan het bouwen aan je bedrijf? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere ondernemers dat?

Website weekvandeondernemer.nl/programma-eindhoven

 

De FeelGood Market is een bruisend evenement vol duurzame, handgemaakte, originele en inspirerende (streek)- producten, lekkere (bio) hapjes, drankjes, workshops en goede live muziek. Een lekker dagje uit voor het hele gezin.

Website feelgoodmarket.nl

 
November 2016

Meer info volgt......

Locatie Klokgebouw Website facebook.com/URBANMUSICFESTIVALNL/

 

Memorylane is back! Het Klokgebouw opent alweer voor de vierde keer haar deuren voor een editie van het 'Club Classics' concept Memorylane.

Locatie Klokgebouw Website minorityevents.nl/concept/memorylane/

 

Terwijl de zomer zich nu en dan van zijn beste kant laat zien wordt er alweer volop gewerkt aan de nieuwe (vierde) binneneditie van WE ARE ELECTRIC die op zaterdag 12 november van 20.00 uur tot 7.00 uur in het Eindhovense Klokgebouw zal plaatsvinden.

Website we-are-electric.nl

 

The Sound of Revolution: tijd voor een nieuw geluid! The Sound of Revolution is de naam van een gloednieuw festival dat op 19 november hier in het Klokgebouw plaats gaat vinden. Het festival richt zich op hardcore en presenteert met bands als Life of Agony (USA), Madball (USA), Dead Swans (UK), Ignite (USA), Cockney Rejects (UK), Judge (USA), Discharge (UK), No Turning Back (NL), Discipline (NL), Lifeless (USA), Angel Crew (NL/BE), 18miles (NL) en World Eater (DE) meteen het programma.

Website loudnoise.nl

 
Februari 2017