Resultaten
Rock

Stone Sour & very special guest The Pretty Reckless

Terug

Na bijna vier jaar afwezigheid komt de Amerikaanse rockband Stone Sour eindelijk weer voor een concert naar Nederland.

Stond Stone Sour in 2013 nog in een uitverkochte Melkweg, op 23 november 2017 is Klokgebouw Eindhoven het toneel en niemand minder dan The Pretty Reckless verzorgt het voorprogramma. Kaarten voor het concert van Stone Sour en The Pretty Reckless gaan aanstaande vrijdag 26 mei om 10.00 uur in de voorverkoop via www.ticketmaster.nl

Stone Sour
Alternatieve metal, hardrock en alternatieve rock, dat zijn de genres waar Stone Sour, opgericht in 1992 in Des Moines, Iowa, in uitblinkt. Het geluid van de band bevat zowel heavy als rustige gitaarmuziek, melodieuze zanglijnen, maar schuwt ook zeker de hardere ‘screams’ niet. Vijf studio-albums heeft Stone Sour inmiddels uitgebracht en op vrijdag 30 juni aanstaande verschijnt de nieuwe plaat, getiteld ‘Hydrograd’, waarvan de video van single ‘Fabuless’ reeds uitgebracht is, evenals de stream van ‘Song #3’. In Nederland scoorden eerder de singles ‘Bother’ en ‘Through Glass’ hoge ogen en vrijwel alle albums hebben meerdere weken in onze Album Top 100 gestaan. De band van Corey Taylor, ook bekend van Slipknot, heeft drie Grammy nominaties achter zijn naam staan en ruim twee miljoen albums verkocht. Na optredens op Fields of Rock (2003), Wâldrock (2006), Pinkpop (2007) en het meeste recente concert in Melkweg (2013, samen met Papa Roach), is Nederland klaar voor een nieuwe ronde.  

The Pretty Reckless
Bekend geworden door haar rol als Jenny Humphrey in de serie ‘Gossip Girl’, maakt multi-talent Taylor Momsen inmiddels ook al jaren furore als frontvrouw van de Amerikaanse rockmachine The Pretty Reckless. De band uit New York combineert hardrock met lekkere jaren negentig grunge en dat leverde het viertal onder andere al voorprogramma’s op bij Guns N’ Roses, Marilyn Manson en Evanescence. Met het derde album, ‘Who You Selling For’, alweer een tijdje op zak, is nu Stone Sour aan de beurt, dus wees op 23 november op tijd binnen en mis het niet! Het meest recente concert in Tivoli Vredenburg, afgelopen januari, was direct uitverkocht. 

Ook zijn er VIP upgrades voor The Pretty Reckless en Stone sour beschikbaar

The Pretty Reckless VIP upgrade
- Early VIP toegang tot het Klokgebouw
- Limited edition tour poster, gesigneerd door The Pretty Reckless
- Speciaal ontworpen The Pretty Reckless tour shirt (Exclusief voor VIP's)
- Exclusief The Pretty Reckless tour merchandise item
- Gelamineerde VIP pas/lanyard.

Voor vragen en klantenservice, neem contanct op met: info@future-beat.com

Stone sour VIP upgrade - Meet & Greet!
The Meet & Greet Upgrade* is inclusief: 

- Exclusieve pre-show Meet & Greet met Stone Sour 
- Fotomoment met Stone Sour 
- Gesigneerde Stone Sour Set list 
- Gesigneerde Stone Sour foto 
- Exclusief merchandise item van Stone Sour 
- Stone Sour souvenir laminate & lanyard 
- Check-in door onze eventmedewerkers 

Bij groepen groter dan 8 personen kunt u contact opnemen met Tuned via info@tunedhospitality.nl of u kunt ons bellen op 020 – 8229515. 

Meer informatie over het concert van Stone Sour en The Pretty Reckless vind je op www.mojo.nl/stonesour. 

Gerelateerde evenementen

Agenda