Resultaten
Terug
wo 19 mei 2021

Drie nieuwe namen voor Das Oktober Metalfest!

We voegen drie nieuwe namen toe aan de line-up!


Gaandeweg lijkt de wereld weer met kleine stappen open te gaan. Inmiddels worden mensen in onze omgeving gevaccineerd, kun je weer een biertje drinken op het terras en zien we voorzichtig meer verbeteringen. We houden natuurlijk overal rekening mee maar hopen dat veel of alles op 2 oktober niet meer nodig is zodat we er een gezellig en hard Oktoberfest van kunnen maken!

 

Ondertussen zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Daarom kunnen we drie nieuwe namen aankondigen.
 

Op Das Oktober Metalfest heerst een grote feest mentaliteit, dan kan Trollfest natuurlijk niet ontbreken! Dat de meeste (zo niet alle) songs gaan over het verheerlijken van bovenmatige alcoholconsumptie tot in de vroege uurtjes, doet wellicht vermoeden dat het er niet te serieus aan toe mag gaan, maar achter het jolige gehalte staan een paar degelijke muzikanten die een zaal makkelijk in beweging krijgen.

 

Over beweging gesproken, hoe geef je de nekspieren meer beweging? Met Bark!

Bark serveert zijn muziek rauw, gruizig en met een vette groove. Deze losgeslagen Antwerpse honden rijgen moeiteloos stoner rock, woeste metal en hardcore aan elkaar. Snoeihard, maar te allen tijde swingend.

 

Dat heavy metal en bier als twee handen op één buik zijn wordt duidelijk op Das Oktober Metalfest. Daarom hebben we één van de oudste metal bands van Nederland uitgenodigd. Juist, we hebben het over Martyr! De band speelt sinds 1982 energieke traditionele heavy/speed metal van hoog niveau. Biertje in je hand en headbangen!