Resultaten
Terug
di 16 feb

Spicy Classics, eigentijdse upgrade van klassieke muziek in het Klokgebouw

Een explosieve klankencocktail on stage in een ongedwongen setting, dat is Spicy Classics. Een innovatieve, avontuurlijke concertformule voor studenten en jongvolwassenen. Als ‘nieuwe klassieker’ staat philharmonie zuidnederland voor een eigentijdse upgrade van klassieke muziek.

Deze derde editie van Spicy Classics staat volledig in het teken van Music & Cartoons. Köhlers tekeningen worden geprojecteerd op schermen. Zijn live cartooning begeleidt Stravinsky’s nieuw-klassieke Pulcinella Suite,  het Harpconcert van tangocomponist Ginastera en een spannend, nieuw werk van Remy van Kesteren. Raak vervoerd door de zoetgevooisde maar ook verrassend brutale harpstreken van voormalig ‘Wie is de Mol?’-deelnemer Van Kesteren en  de spontane tekenkunst van de talentvolle cartoonist Bas Köhler. Komedie en avontuur, met een biertje in je hand. Een avond die vraagt om lang naborrelen.

Op de avond zelf vindt de kaartverkoop plaats aan het ticketloket aan de voorzijde van het Klokgebouw tegen contante betaling, er kan helaas niet gepind worden. Het concert start om 20:30 uur, de borrel om 21:30 uur.