Resultaten
Terug
ma 07 nov

Stagiair(e) gezocht!

Het Klokgebouw is op zoek naar een stagiair(e) Evenementen vanaf februari 2017. Wij zoeken iemand die gemotiveerd, zelfstandig en enthousiast is.

Wij bieden jou een kijkje in de keuken bij de organisatie van evenementen, de top van Nederland als het gaat om de organisatie van concerten, festivals en business events maar ook kleinschalige kunstprojecten, foto-exposities en theatervoorstellingen komen voorbij.

Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om van al deze partijen van A tot Z te zien hoe de evenementen in het Klokgebouw tot stand komen en je bent in staat je netwerk met eerder genoemde partijen uit te breiden. Je assisteert bij de programmering van de evenementenhallen en bent verantwoordelijk voor de ondersteuning en verzorging van de publiciteit rondom de evenementen. Verder assisteer je in het beheer van de evenementenhallen.

Geïnteresseerd?
Stuur een mailtje naar info@klokch.nl waarin jij jezelf voorstelt, jouw motivatie geeft en jouw CV toevoegt als jij denkt dat jij het in je hebt om de nieuwe stagiair(e) te worden.

Foto: Photo-Company.nl