Resultaten
Terug
wo 06 mrt 2019

De Ashton Brothers zoeken krankzinnige vrijwilligers!

Nog 2 maanden en dan gaat de Krankzinnige Karavaan van ASHTONIA op pad! De artiesten staan al te popelen om de bus weer in te gaan, de band is hun instrumenten al aan het oppoetsen… Maar nu zoeken wij jou nog!

ASHTONIA is het Waanzinnigste land van het land en kan niet zonder vrijwilligers en daarom zoeken wij jou! Voor Eindhoven, Apeldoorn en Zeist zoeken wij gastvrije mensen (18+) die willen komen helpen. Dit mag op 1, 2 of alle drie de locaties. Ben je gastvrij en fysiek fit en/of bezit je nog andere skills die passen in het waanzinnigste land? Laat het ons vooral weten.

“Wij hebben zelf de afgelopen twee jaar een leuke tijd gehad bij ASHTONIA. Het is dan ook zeker ons doel om naast nuttig bezig te zijn op het terrein ook een leuke groep mensen bij elkaar te verzamelen om lol mee te hebben. We zijn als een grote circusfamilie met z’n allen.”

Wat krijg je ervoor terug? We zorgen voor eten & drinken tijdens je werkdagen. Je wordt onderdeel van onze Ashtoniaanse familie. En als je vier dagen hebt meegewerkt, krijg je twee vrijkaarten voor een van de voorstellingen.

Lijkt het je leuk om een echte Ashtoniaan te worden? En ben je minimaal 4 dagen beschikbaar? Geef je dan op via vrijwilliger@ashtonbrothers.nl en dan zien we je snel op een van de drie locaties!